027 Dec 2019

Challenge de primăvară - Adoptă o alimentaţie sănătoasă!

Alimentație sănătoasă

by Maria Marian

Acum sunteți pregătite să spuneți la revedere prăjiturilor cu zahăr și alimentelor grele. Dar dieta prin înfometare nu este soluția. Iată cum puteți începe să vă alimentați organismul cu lucruri bune, fără foame sau mari limitări.

Consumați mai multă apă

Hidratarea alungă oboseala, poate alunga ceața ce acoperă creierul uneori și menține metabolismul mai activ. Încercați să folosiți zilnic o aplicație (de exemplu Waterlogged) care duce evidența la cantitatea de apă baută. Beneficiile acoperă pe deplin cele câteva călătorii în plus până la baie.

Adoptați o regulă de o supă sau o salată pe zi

Schimbați sandwich-ul cu un bol cu supă, sau alegeți un bol cu salată și legume în locul pastelor. Și deoarece supele și salata au o cantitate mare de apă și fibre, ele vor da senzația de sațietate, însă va aduce un consum mai mic de calorii.

Luați cu dvs. snackuri

Dacă aveți cu dvs. niste gustări sănătoase și gustoase, probabil nu veți cădea victima automatelor de snackuri. Puteți pregăti niște batonașe de cașcaval, nuci și semințe, legume tăiate cu hummus, sau un sandwich cu pâine integrală, verdeață și un sos sănătos .