027 Dec 2019

“Tratăm” infidelitatea bărbaţilor

Recomandări

by Maria Marian

Toți bărbații înșeală. De multe ori ați auzit această expresie. Dar, acest lucru este doar un stereotip și are în el doar un gram de adevăr, restul e exagerare. Cei mai mulți bărbați NU înșeală și asta e demontrat de numeroase studii. Mai puțin de  50 % dintre bărbați raportează că și-au înșelat partenerele. Acest lucru se datorează faptului că nu toți bărbații au puterea de a rupe stabilitatea familială de dragul unei aventuri. Alții își doresc să înșele pentru că firea mascului este să se înmulțească și să aibă o diversitate cât mai mare de femei. Totuși, bărbații nu trebuiesc caracterizați în termeni generali de comportament.

Chiar dacă aveți sau nu încredere în partener, există câteva metode științifice demonstrate că un mascul feroce poate fi îmblânzit și ținut în frâu.

1 Îmbrățișați-l de câteva ori pe zi

Îmbrățișările stimulează sintetizarea oxitocinei. Hormonul de oxitocină provoacă dorința de a avea grijă de omul pe care-l îmbrățișați, iar bărbatul îmbrățișat devine dependent de femeia lui. Îmbrățișați-vă soțul de minimum 6 ori pe zi și țineți-l strâns.

 2 Faceți-vă comod împreună, în fața televizorului

Surplusul de testosteron vă impinge bărbatul spre infidelitate. Potrivit studiilor,  testosteronul, principalul hormon masculin, scade dacă bărbatul petrece zilnic în fața televizorului două ore. Acest lucru se produce din cauza undelor electromagnetice care acționează asupra hormonului masculin. Iar ca statul în fața televizorului să mai aibă un efect benefic, luați loc lângă soț și urmăriți un film.

3 Îmbunătăți-vă viața sexuală

Estrogenul este cel care răspunde de sexualitatea feminină. Atunci când vă simțiți inactivă sexual, soțul ar putea duce lipsa unei relații stabile. Dacă simțiți disconfort în timpul actului sexual sau lipsa apetitului sexual, ar putea însemna că organismul dumneavoastră nu produce suficient estrogen. Pentru a rezolva această problemă, adresați-vă medicului ginecolog pentru a vă recomanda hormonale potrivite dumneavoastră.

 

Sper că, respectând aceste reguli, să reuşiţi să menţineţi căldura în familia dvs. smiley