027 Dec 2019

Top 10 culori în trend pentru toamna – iarna 2016

Tendințe

by Maria Marian

În curând, hainele de vară vor fi schimbate pentru cele din materiale moi, confortabile care să fie într-o armonie cu starea de spirit puțin melancolică... pentru că vine toamna! Odată cu schimbarea anotimpului se schimbă și tendințele, culorile hainelor. Gama largă de culori pentru toamna anului 2016 se propune a fi una magnifică! Vor cuceri la sigur inimile tuturor și mai ales celor interesați de modă. 
1.    Roșu Fiesta
Roșu este culoarea întâlnită de nenumărate ori în timpul New York Fashion Week. Acest lucru se întâmplă nu doar în New York, ci și în alte orașe mari. Cea mai populară nuanță de roșu este Fiesta. Este un roșu de lux, îndrăzneț și, în același timp drăguț și atractiv. Tot de ce aveți nevoie e ruj, genți, veste și rochii de această nuanță. 


2. Taupe cald / Gri suav
Această nuanță este confortabilă și seducătoare, amintind de o cacao delicioasă. Dacă vă considerați un om al modei, atunci neapărat trebuie să achiziționați o rochie de așa culoare. De asemenea, acesta va fi relevant și cu nuanțe de camee roz, espresso, coniac și șampanie.


3. Culoarea livezii suculente 
Toamna este regina culorilor aurii, galbene, portocalii și roșii. Dar atunci când în jur predomină aceste culori, începeți să duceți dorul verdelui. Această culoare liniștește și calmează. Una dintre nuanțele verdelui va izbucni în sezonul următor și va sublinia farmecul vostru. Această culoare reprezintă fuziunea dintre suculența luncii verzi, frunzelor de aloe și luciul smaraldului. 


4. Culoarea cedrului prăfuit
În ciuda unei astfel de definiții ciudate, este una din cele mai frumoase nuanțe de roz. Puțin discret, dar nu plictisitor – este o alegere excelentă pentru un costum de afaceri sau a unui palton.

 
5. Culoarea ceramicii de lut
Această nuanță este foarte tradițională. De obicei, este des întânită și în culorile perfecte pentru iarnă. Deci, cumpărați genți, pantofi, haine și paltoane. În plus, alte nuanțe perfecte sunt cele ale muștarului și portocaliul. 


6. Purpuriul-violet îndrăzneț
Cristalele și câmpurile de lavandă crează asocierea perfectă cu toamna. Purtând o blană, o fustă, o rochie, o pălărie de aceeași culoare, vă veți simți ca o adevărată zână. 


7. Nuanța muștarului picant
Această nuanță urmează a fi una din cele mai revigorante. Acest lucru se datorează plăcerii create și nuanței ușoare a citricelor. Este de asemenea sugerată ideea de a avea un obiect pentru decor de așa nuanță în casă. 


8. Nuanța pielii rechinului

În această toamnă, nu veți avea nevoie de zeci de nuanțe de gri, doar unul. Această nuanță insuflă o senzație rece de oțel, dar liniște. Este culoarea perfectă pentru ”doamnele de fier” care se vor simți mai bine ca niciodată în acest anotimp. 


9. Culoarea malului râului 
Toamna este nu doar dansul înflăcărat al frunzelor, ci și stingerea pasiunii lor. Aceasta este reprezentată de efectul riverside. Sperăm că o să vă regăsiți în această naunță. O să găsiți neapărat și utilizarea perfectă pentru garderoba dumneavoastră. 


10. Culoarea cerului albastru
Aceasta este culoarea lipsită în timpul toamnei – anotimpul ploilor și cerului gri. Deci, dacă aveți nevoie de un cer fără de griji, lăsați-l să apară pe bluza sau haina dumneavoastră.
Îmbrăcați-vă sufletul în culoarea toamnei potrivită!