027 Dec 2019

Aveţi o cămaşă albă în garderobă? Iată cum o puteţi combina în orice ţinută şi perioadă a zilei!

Modă și stil

by Maria Marian

Cămașa albă este, cu siguranță, una dintre cele mai importante piese vestimentare din garderoba unei femei. Este o piesă de bază care ne ajută să construim ținute corecte și integre. Punând toată imaginația la dispoziție, aveţi un teren de joacă perfect pentru a experimenta și crea ținute cît mai originale. Iată câteva idei care din care vă puteţi inspira!

Cămașa tip rochie este un model care se poartă din plin deja de câteva sezoane. Puteţi opta pentru modelul masculin sau să o puteţi accesoriza cu o centură pentru a vă evidenția talia. Combinaţi-o cu un colier statement pentru a-i da un aer mai sofisticat.

Cămașa tip boyfriend este una dintre cele mai în vogă modele ale momentului, preferată de fashioniste și nu doar. O purtăm leger la birou cu o fustă creion și câțiva nasturi desfăcuți, un colier din perle și o pereche de pantofi stiletto. Dacă sunteţi mai nonconformiste, alegeţi o fustă scurtă din piele cu o pereche de teniși sau o pereche de blugi cu bocanci.

Cămășile stilizate- dacă sunteți adepta stilului clasic, aceste modele sunt pentru voi: cămașa cu volane, cu jabou, cu gît stei sau mâneci felinare sunt perfecte pentru ținutele de birou. Este modelul de cămașă care, cu siguranță, vă va scoate din anonimat atât la muncă, cât și la o ieșire în oraș. Cum le asortăm?! Cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă evazați sau cigarette și o pereche de pantofi stiletto cu vîrf ascuțit.

Cămașa tip ie - perfectă pentru sezonul estival. O purtăm în ținute casual de zi sau o reinventăm în stilul clasic și o purtăm inclusiv la birou cu o fustă din denim cu talie înaltă cu nasturi. Cămășile tip ie potrivite și pentru viitoarele mămici, avînd țesătură naturală. Ne protejează de caniculă și ne oferă o stare de bine.

Nu uitaţi că fiecare ţinută se potriveşte perfect cu starea de bine, cu zâmbetul pe buze!