027 Dec 2019

Espadrilele - un must have în materie de încălţăminte în acest sezon. Iată câteva modele care te vor impresiona la sigur!

Modă și stil

by Maria Marian

Sezonul cald cere o regândire a stilului personal, care să facă față căldurilor toride și să ofere acea lejeritate mult dorită.

Încălțămintea este un aspect foarte important al vestimentației. Corect aleasă, ea poate scoate din anonimat orice combinație de piese de îmbrăcăminte. Una dintre cele mai în vogă piese în această vară sunt espadrilele.

Cu siguranță, o pereche de espadrile în tendințe o să vă trezească și mai mult pofta de vară, soare, mare și călătorii. Ele sunt foarte comode și pun ușor stăpânire pe stilul personal.

Iată care sunt cele mai în vogă modele și cum le combinați corect:

  1. Espadrilele cu motive imprimate - fie că sunt motive florale, vegetale, etno sau grafice. Este un model potrivit pentru ținutele unitone atunci când doriți să dați un pic de viață ținutei. Dacă sunteți mai curajoasă, le puteți combina cât mai creativ în contraste puternice.

       2. Espadrilele într-o singură nuanță - perfecte pentru ținutele casual. Aici se includ modelele din denim, piele sau unitone. Este un model ușor de combinat. Îl puteți purta leger cu o pereche de blugi skinny sau boyfriend sau chiar și cu o rochie.

   3. Espadrilele în dungi sau cu motiv maritim - o alegere reușită pentru ținutele de vară. Puteți observa că espadrilele cu asemenea motiv pot fi cu șireturi. Le puteți combina cu o rochie albă și o pălarie de rafie sau o pereche de pantaloni scurți din denim și o ie.

   4. Espadrilele cu broderii și aplicații - o capodoperă pe picioarele voastre. Acestea sunt modele foarte frumoase, care trebuie combinate cât mai simplu și delicat. Important este sa le potriviți cât mai aproape de stilul dumneavoastră și sa vă simtiți comod și bine.

În concluzie, o pereche sau mai multe perechi de espadrile vă pot împrospăta stilul personal. Veți purta astfel o încălțăminte ușoară și stilată, care va fi accesoriul perfect în orice împrejurare.