019 Mar 2019

SECRETE de pe covorul roşu: Cum să ai o piele minunată înainte de un eveniment!

Frumusețe

by Maria Marian

Nu trebuie să fii o celebritate ca să ai pielea radiantă. Secretul unui ten fără defecte nu este machiajul profesional - este importanța de a ști și a stabili o rutină sănătoasă înainte de eveniment.

Dacă ai planuri mari în acest weekend sau doar o întâlnire cu prietenii, încearcă aceste trucuri pentru ca tenul tău să fie gata pentru propriul covor roșu!

1. Consumă lichide

Cu cel puțin 3 zile înainte de eveniment și, în special, în ziua dinainte este important să mărești aportul de apă. Stabilește ca scop să consumi 8 pahare de apă pe zi, iar pentru a împlini acest scop ia cu tine o sticlă cu apă, indiferent unde te duci. Stabilește că vei reveni la sticla cu apă cel puțin o dată la 2 ore.

2. Fii atentă la picioarele tale

Dacă te pregătești pentru un eveniment anume sau doar dorești să menții o rutină sănătoasă a pielii este important să te focusezi și la aspectul picioarelor. Aplică un unguent pe călcâie înainte să te culci și îmbracă ciorapi de bumbac. În acest mod veți obține picioare care arată sănătos în pantofii tăi stiletto.

3. Dormi deștept

Pielea ta se repară în timp ce dormi, dar căldura din casă poate anula acest efect și ai putea să ai piele uscată, crăpată în dimineața următoare. Dormi cu umidificatorul setat la mediu înainte de marele eveniment pentru a ajuta fața și corpul să rețină hidratarea și să facă pielea să arate sănătoasă.

4. Fii atentă la zona gâtului

Atrage o atenție maximă la gâtul tău și vei observa o mare diferență a întregului aspect. Noaptea înainte de eveniment folosește crema preferată de bronz pe toată zona gâtului și a pieptului pentru a uniformiza nuanța pielii și a ascunde orice mici imperfecțiuni.

5. Ia cu tine șervețele care îmbibă

Atunci când îți pregătești lucrurile pentru marele eveniment, asigură-te că ai șervețele care îmbibă, puse în geanta ta sau în clutch. Aceastea sunt foarte utile atunci când zona T este brusc cu exces de sebum, ceea ce se poate întâmpla după ce pozați pentru multe fotografii sau sunteți lângă surse de lumină puternice și fierbinți. O mică intervenție la baie pentru a curăța surplusul de sebum vă va lăsa cu un ten mat fără să fie nevoie să irosiți timp pentru a aplica mai mult machiaj.