109 Apr 2019

VIDEO! Ce ziceţi de o porţie de TURMERIC LATTÉ?

Maria Marian Recomandă

by Maria Marian

Turmericul este un puternic antioxidant şi are toate proprietățile unui superaliment. Este anticancerigen, are grijă de imunitatea noastră şi este un remediu eficient contra virozelor.

Citește și:  „7000 Studii arată că TURMERICUL este un superaliment. Iată 6 metode simple de a-l folosi!”

Dar ce ziceți de un TURMERIC LATTÉ? Rețeta mi-a oferit-o cu câteva clipe în urmă NATALIA MADAN, mamă a doi copilaşi minunați, o prietenă bună, o telespectatoare fidelă ACASĂ DEVREME şi un adept înrăit al modului sănătos de viață.

Cum se prepară TURMERIC LATTÉ

Ingrediente

1. Lapte de cocos (puteți folosi orice tip de lapte vegetal: de migdale, de soia sau chiar lapte de vaci)

2. Jumătate de linguriță de pulbere de turmeric

3. Piper negru

4. Un porție standard de cafea espresso

5. 2 cuburi de gheață

6. Miere

Se prepară foarte simplu. Laptele se încălzeşte puțin, apoi se adaugă în băutură pulberea de turmeric mixat cu praful de piper negru (Dacă veți adăuga praful de piper negru la final îi veți simți gustul prea intens). Cu ajutorul unei spirale electrice se face spuma, după care se adaugă şi cafeaua espresso. Pe final, se adaugă mierea pentru a oferi un pic de gust dulce. Obligatoriu înainte de a adăuga ingredientele încălziți laptele, astfel încât turmericul să îşi scadă din iuțeală.

Apropo, înainte de a adăuga mierea în băutură, fie lăsați să se răcească un pic, fie puneți în pahar cubulețele de gheață. Mierea este toxică dacă o adăugați în laptele fierbinte.

Totodată, unii specialişti consideră că piperul negru irită mucoasa stomacului şi ar putea fi evitat în această băutură. 

Iată şi o altă rețetă cu ajutorul căreia puteți prepara TURMERIC LATTÉ!

Poftă bună şi sănătate multă!

P.S. Pe Natalia Madan o puteți găsi şi pe www.planetamami.com