019 Mar 2019

VIDEO! Urania Cremene vine la Chişinău peste DOAR două zile! Iată câteva aspecte ce ţin de parenting pe care le va dezvălui!

Evenimente

by Maria Marian

În această primavară a adunat la Chișinău 1000 de părinți, unde le-a relatat absolut tot ce știe despre cele 18 TEHNICI de pus în aplicare pentru a ne crește un copil echilibrat și să ne bucurăm din plin de experiența de a fi părinte. În doar câteva zile, mai exact, joi, pe 20 octombrie, expertul în parenting URANIA CREMENE revine la Chișinău. Până o revedeți în toată splendoarea în fața Dvs, am zis că este cazul să vă “calmez” un pic curiozitatea printr-un interviu VIDEO! 

Urmăriți-l cu mare drag! 

Susțin cu mare drag asemenea evenimente. Un om informat este un om puternic! Un copil educat frumos este ADULTUL DE SUCCES de mâine! Alături de experți ca Urania distrugem stereotipurile din educația copiilor noștri, reușim să implementăm noi valori să ne creștem copiii echilibrat și să le oferim o altfel de educație! Alături de ea, facem o societate MAI SĂNĂTOASĂ  emoțional și fizic.

URANIA CREMENE reușește să vină la Chișinău datorită partenerilor care ne ajută enorm de mult la organizarea acestui eveniment. UN MARE MULȚUMESC le zic din partea întregii mele echipe  și a echipei URANIEI:

 

  1. Cosmetica naturală “ANTOS” – la eveniment veți reuși chiar să solicitați părerea specialiștilor în dermatologie și cosmetologie ANTOS referitor la tenul Dvs și la remediile care v-ar putea ajuta;
  2. Salonul de Remodelare Corporală “Daria ROOM” - aliatul tău pe drumul spre o siluetă de vis;
  3. Centrul Medical "OCULUS PRIM" – la straja sănătății tale!
  4. Grădinița privată "ALBA CA ZAPADA"- locul unde copii se simt bine și au cea mai frumoasă copilărie :)
  5. Spitalul Internațional MEDPARK 
  6. Centrul de Recuperare Medicala “Kinetoterra”
  7. Restaurantul cu mâncare EXCLUSIV sănătoasă “BIORGANIC
  8. Clinica Stomatologică “DENTPARK” - profitați de cele mai noi tehnologii în stomatologie! 
  9. POMARINKIDS  - internet-magazin de articole textile pentru copii bebeluși
  10. Academia Națională de ȘAH din Moldova 

Totodată, apa OMAsociația Moldova Fruct și ARIA Hotel Chişinău ne sunt alături în acest eveniment grandios, iar LILY DECOR și OLEG MELENCIUC Photography ne asigură o ambianță de neuitat!

Și nu în ultimul rând, aduc multe îmbrățișări calde neobositei LIA POGOLȘA! Foarte greu găsești astăzi un OM care să te înțeleagă dintr-o simplă privire :) 

Vă recomand din suflet să aveți încredere în acești oameni frumoşi care stau în spatele acestor companii. Sunt de nota 10 plus, fac o muncă colosală şi pentru asta merită toată lauda noastră! Vă asteptăm joi la eveniment! Pe curând!