024 Jan 2020

Îl vrei pe Dodo acasă? Află cum poţi, prin intermediul lui, să ajuţi copiii abuzaţi sexual!

Maria Marian Recomandă

by Maria Marian

Vă fac cunoştinţă cu DoDo! Este un hipopotam bun, dulce şi haios care vrea să-i ajute pe copiii abuzaţi sexual! Din păcate, aceşti copilaşi au nevoie de foarte mult ajutor din partea psihologilor, juriştilor, asistenţilor sociali. Pentru reabilitarea acestor copii este nevoie de resurse financiare.

Numele lui DoDo a fost ales chiar de copii și jucăria este întruchiparea inocenței caracteristice copilăriei – inocență ce a fost furată de la copii victime ale abuzului sever.

De fapt, abuzul asupra copiilor este o problemă stringentă în Republica Moldova, afectând anual peste 3000 de copii, vă daţi seama?

Dintre acești copii, nu toți reuşesc să beneficieze de asistența necesară pentru reabilitare. Este o muncă enormă. Aceşti copii au nevoie de asistenţă atât psihologică, socială, cât şi legală.

Şi aşa cum Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii reuşeşte deja de ani buni să ofere ajutor acestor copii, ei au decis să lanseze o campanie inedită pentru Moldova, nemaiîntâlnită până acum.

Este o campanie de colectare de fonduri pentru a ajuta copilaşii abuzaţi sexual, fizic şi emoţional. Procurându-l pe DoDo, veţi avea posibilitatea să donaţi 600 de lei şi astfel, să contribuiţi nemijlocit la reabilitarea unui copilaș care a fost abuzat. Este atât de frumos să știți că această jucarie drăguță de pluș de care se va bucura copilul dumneavoastră va face și zilele altui copil mai luminoase!

Pentru a deveni parte a acestui frumos proiect de susținere a copiilor abuzați, puteti să accesați direct http://cnpac.org.md/rom/news/view/cnpac-a-lansat-campania-de-colectare-a-fondurilor-dodo-prietenul-copiilor-abuzati sau să mergeți la sediul CNPAC din Chișinău, unde pe lângă faptul că veți putea cumpăra jucaria Dodo, veți putea cunoaște personal acești oameni care luptă să ofere copiilor abuzați un viitor frumos și liniștit.

Puteţi intra în posesia jucăriei Dodo:

• Achiziţionând direct de la CNPAC;

• Prin livrare, expediind un mesaj la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0 22 75 88 06;

• Prin transfer bancar sau PayPal, confirmând datele transferului. Datele bancare pot fi accesate aici

Ia-l pe DoDo acasă!