006 Jun 2017

MariaMarian.md – sănătatea se mută la casă nouă!

Maria Marian Recomandă

by Maria Marian

Am spus-o în nenumărate rânduri și nu obosesc să repet: ”Nu există prea multă sănătate...!”, de aceea am decis să împărtășesc pasiunea mea pentru modul de viață sănătos și în spațiul online. În viață ne putem priva de multe lucruri scumpe, dar nu și de sănătate. Acesta este darul cu care se nasc norocoșii și pe care trebuie să-l prețuiască și să-l șlefuiască pe tot parcursul vieții. Eu dintotdeauna am tratat acest subiect cu o deosebită atenție, cu precădere în ultimii ani.

De 7 ani sunt ”cununată” cu televiziunea. Zilnic am „intrat” în casele voastre să vă deschid noi secrete, fie din domeniul sănătății, fie din educație, familie sau chiar relații de cuplu. În tot acest răstimp am creat o strânsă legătură cu voi, cei din fața ecranelor, de care nu aș vrea să mă despart vreodată. V-am obișnuit cu sfaturile mele din domeniul sănătății și cu recomandări ce vizează modul în care întreținem frumusețea sau naturalețea. Împreună am prevenit sau am tratat afecțiuni, am slăbit și ne-am tonifiat. Fiecare emisiune mi-a descoperit câte ceva nou, așadar am învățat foarte multe împreună cu voi.

De mai bine de doi ani îmi îndeplinesc și funcția supremă de mămică. De când am aflat că port sub inimă o nouă viață și până am născut, am fost solidară cu toate femeile însărcinate. Am trăit revelația acestei perioade împreună. La fel a fost și după naștere, perioadă pe cât de emoționantă și tensionată, pe atât de magică. Am aplicat cunoștințele și experiența mea din domeniu, am abordat același mod sănătos de viață, am alăptat și am sfătuit și restul mamelor s-o facă.

Această experiență este de neprețuit, și pentru că ”Cu cât știi mai mult, cu atât îți dai seama că știi prea puțin.”, anul trecut am decis să mă șlefuiesc, așadar am devenit studentă la facultatea de Medicină Generală. Noul rol mi-a redus din timp, în schimb mi-a amplificat satisfacția și pofta de a cunoaște, factori cu care îmi alimentez pasiunea pentru modul sănătos de viață.

Viața de televiziune, rolul de soție, mămică și, mai nou, de studentă, m-au învățat să îmi gestionez eficient timpul și să devin o persoană organizată. Așadar, a venit momentul să mai urc o treaptă, zic eu. Întrucât ne adaptăm ritmului alert de viață și ne conformăm cu evoluția, am hotărât să vă fiu alături și în mediul online. Ceea ce ar însemna că de acum înainte ne putem da întâlniri oricând în același loc, pe mariamarian.md.

Acolo nu există vacanțe și weekenduri, noapte sau zi, vreme urâtă sau frumoasă, oră târzie sau devreme. Deci, în orice moment aveți nevoie de informații din domeniul sănătății, de remedii, tratamente, de sfaturi despre diete și sport, frumusețe sau viață de cuplu, dacă vreți să răsfoiți jurnalul meu de mămică sau să fiți la curent cu cele mai proaspete evenimente din această sferă, eu vă aștept în noua mea „casă” virtuală.

Și pentru că lucruile frumoase se împărtășesc cu cei dragi, eu îmi voi exprima bucuria la evenimentul de lansare a noului meu site, www.mariamarian.md, de pe 14 aprilie.

La eveniment vor participa 120 de persoane, medici, profesori universitari, doctori în medicină, dar și oameni de televiziune, interpreți și prieteni ai mei care m-au susținut și mă susțin continuu! Partener general al evenimentului este Clinica Medical Park Istanbul, medici internaționali la un preț ca acasă!

Până atunci, să vă aud sănătoși!